Cart 0
Lista comparativă 0 Lista De Dorinte 0
Contul meu
Meniu
+40332228039 Apel invers
7 278 Lei

Dulap "De Educație Interactivă"

Cod produs: 35831+Ф+35840
Recenzii (0)
La comanda
7 278 Lei
Buy in one click

 Descriere: 

Un set de creion pentru haine + un perete pentru camerele de subiect "educație interactivă" cu imprimare foto (prețul este indicat cu tăvi așa cum se arată în fotografie și fără a lua în considerare costul panoului interactiv)

Dimensiunile generale ale peretelui: 3600x460x2115 mm. Greutate: 291 kg.

Dulapul este destinat amenajării grădinițelor și școlilor, este funcțional și conceput pentru utilizarea practică de către un profesor / student.

Zidul este format din:

- corpul; 

- peretele din spate; 

- față;

- Consiliul de clasă;

- sistem de alunecare;

- tăvi din plastic cu ghidaje.

Corpul și fațada peretelui sunt realizate din PAL laminat cu o grosime de 18 mm. peretele din spate este realizat din fibră laminată albă cu o grosime de 3 mm.

Dulapul este format din 4 plăci cu dimensiunea de 900x1244 mm: două plăci metalice cu calități magnetice cu un strat special rezistent la uzură de culoare verde pentru scrierea cu cretă și două plăci metalice cu calități magnetice cu un strat special rezistent la uzură de culoare albă pentru scrierea cu un marker. Suprafața de lucru a plăcilor este realizată din tablă de oțel (grosime de 0,3 mm), acoperită cu vopsea verde și albă, care asigură utilizarea pe termen lung. Umplerea plăcii este MDF cu o grosime de 6 mm (fracție fin dispersată). Partea din spate este acoperită suplimentar cu o foaie metalică galvanizată pentru rezistență structurală. Toate suprafețele de lucru din jurul perimetrului sunt încadrate în profil de aluminiu annoded. Toate colțurile plăcii sunt protejate de colțuri de protecție din plastic, care împiedică rănirea în timpul funcționării și îmbunătățesc aspectul produsului.

Dulapul este echipat cu tăvi din seria N1 de culori galbene, verzi și roșii cu o dimensiune de 312x377x75 mm în cantitate de 16 bucăți. De asemenea, este echipat cu ghidaje speciale din plastic cu o formă specială pentru tava de plastic pentru a preveni răsturnarea și căderea acesteia. Ghidajele din Plastic au bucșe speciale de fixare (analog cu suportul raftului) pe baza lor pentru posibilitatea instalării lor fără șuruburi sau șuruburi.

Sistemul de alunecare constă din ghidaje de aluminiu superioare și inferioare montate în caneluri, precum și angrenaje de rulare care sunt atașate la partea din spate a plăcilor.

Dulapul are o bază de fier pentru montare, dar nu este echipat cu atașamente la bază, care sunt furnizate cu un panou interactiv.

Imprimarea fotografiilor pe subiectele școlare se realizează pe o placă de PAL cu ajutorul cernelurilor speciale care se întăresc sub influența radiațiilor de la lămpile ultraviolete speciale. Tehnologia de lăcuire a modelului în sine este de asemenea utilizată pentru a crește rezistența la deteriorări externe, abraziune și curățare umedă. 

Lipire: culoare PVC "stejar de lapte" cu o grosime de 1 mm.

Culoarea corpului: stejar de lapte.

Culoarea fațadei: stejar de lapte.

 

 Dimensiunile generale ale carcasei creionului: 390x460x2115 mm. Greutate: 45,3 kg.

Carcasa creionului este destinată amenajării grădinițelor și școlilor, este funcțională și concepută pentru utilizarea practică de către un profesor / student.

Carcasa și fațada carcasei creionului sunt realizate din PAL laminat cu o grosime de 18 mm. peretele din spate este realizat din fibră laminată albă cu o grosime de 3 mm. există un raft pentru pălării deasupra carcasei creionului, există și un raft mai jos. Pe rafturile laterale ale carcasei creionului din interior există două cârlige mari pentru haine, câte unul pe fiecare raft.

Lipire: culoare PVC "stejar de lapte" cu o grosime de 1 mm.

Culoarea corpului: stejar de lapte.

Culoarea fațadei: stejar de lapte.

Etichete: Set de mobila "Universala". Seturi de mobila in Romania.

Reviews
0/ 5
average product rating
0
0
0
0
0
There are no reviews for this product. Be the first to leave your review.

No questions about this product, be the first and ask your question.

Produse asemănătoare