0
Lista comparativă 0 Lista De Dorinte 0
Contul meu
Meniu
+40332228039 Apel invers

Mobilier camera de baie

SMD 52
1 040 Lei
41090
245 Lei
28498
727 Lei
La comanda
41088
285 Lei
Mobilier camera de baie

                                                                                                              Mobilier pentru baie !

                          Va invitam sa vizitati cu incredere site-ul nostru www.tisam.ro, unde ve-ti gasi produse de mobilier pentru gradinita cu un design modern, rezistent si elegant.
       
          Mobilierul pentru camera de baie va permite sa mentineti igiena copiilor la nivel înalt.
        La varsta prescolara, copilul nu este capabil sa se ingrijeasca singur, motiv pentru care este extrem de important sa se mentina igiena si sa se creeze conditii de siguranta.

In sortimentul nostru de mobilier pentru baie: avem suportul pentru prosoape, dulapul pentru olite si dulap metalic pentru depozitare.
Suportul pentru prosoape este considerat a fi principala piesa de mobilier care ar trebui sa fie prezenta în fiecare camera de baie.

În sortimentul nostru exista mai multe modele care îndeplinesc toate standardele. Umerasul este împartit în mai multe celule, fiecare nisa separata este destinata unui copil. Acest lucru va va permite sa mentineti nivelul corespunzator de igiena. Toate celulele sunt echipate cu carlige cromate, prosopul fiecarui copil este intotdeauna izolat si nu intra in contact cu obiectele personale ale altor copii.
Pentru fabricarea cuierului pentru prosoape este folosit PAL laminat - un material nontoxic care este sigur pentru sanatatea bebelusilor. Fatada este incleiata cu cant de ABS.

De asemenea, o piesa de mobilier relevanta pentru camera de toaleta este un dulap special pentru olite. Acest produs este de asemenea realizat din material ecologic - PAL laminat, iar pentru finisarea fatadei a fost folosit cant din ABS.

Pentru depozitarea în siguranta a inventarului de toaleta, puteti achizitiona un dulap utilitar metalic. Este echipat cu o încuietoare securizata cilindric care va permite sa restrictionati complet accesul copiilor la substante chimice. Dulapul de depozitare este dotat cu un sistem eficient de ventilatie. Pentru vopsire s-a folosit o vopsea speciala pulbere, care a suferit un tratament anticoroziv.

Dulapul este dotat cu mecanism de inchidere cilindric Euro-locks.
   Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele companiei, nu ezitati sa contactati managerii responsabili, care cu drag Va vor consulta in alegerea mobilierului dorit.

                                                                                     Va suntem recunoscatori ca ati ales produsele noastre!!!