0
Lista comparativă 0 Lista De Dorinte 0
Contul meu
Meniu
+40332228039 Apel invers

Mobila cabinet medical

La comanda
EDU 7411
539 Lei
Mobila cabinet medical

                                                                                                         Mobila cabinet medical

                 


          Va invitam sa vizitati cu incredere site-ul nostru www.tisam.ro, sectiunea  Mobila cabinet medical.

Mobilierul pentru cabinetele medicale din gradinite, scoli gimnaziale si licee cuprinde: birou cabinet medicalcanapele pentru consultatii si examinare, scaune pentru pacienti si pentru personalul medical, fixe sau rotative, dulapuri pentru depozitarea medicamentelor si a instrumentarului medical.

Mobilierul medical trebuie sa fie usor de dezinfectat si sa aiba un timp de folosinta indelungat, rezistent la coroziuni si rugina. De obicei este facut din otel inoxidabil, care il impiedica sa rugineasca. Scaunele, canapelele si mesele pentru examinarea pacientilor sunt acoperite cu materiale din piele ecologica, rezistenta in timp.

Cand doriti sa achizitionati mobilier medical trebuie sa aveti in vedere anumite aspecte care tin de durabilitate, siguranta si inovatie. Achizitia unui mobilier de calitate superioara reprezinta o solutie pe termen lung.

Totodata sunt foarte importante standardele de confort si siguranta a pacientului.

  Pentru mai multe detalii despre ofertele companiei, nu ezitati sa contactati managerii nostri, care cu drag Va vor consulta in alegerea mobilierului dorit.

                                                              Va suntem recunoscatori, pentru ca ati ales produsele noastre!!!